Immáron második alkalommal került sor településünkön a „Kapunyitogató” címet viselő rendezvényünk lebonyolítására.

A Nemzeti Művelődési Intézet Somogy Megyei Irodájának szervezésében és a település közreműködésével - november nyolcadikán - került sor a kulturális és művészeti programok lebonyolítására a Bernáth Aurél Művelődési Központban.

 

Programokban most sem volt hiány. Elsőként a kaposvári Vaskarika együttes tréfás, zenés interaktív gyermekműsora volt hallható. Az együttes népzenei alapokon nyugvó, gyerekműsorral érkezett, ennek köszönhetően kicsik és nagyok egyaránt kivették részüket a közös mulatozásból.  Ezután a helyieké volt a főszerep. Először az ovisok léptek „színpadra”, akik a napsütéses csodás őszi napon egy igazi tavasztáncot jártak. A sorban az iskolások következtek, elsőként az énekkarosokat, majd a színjátszó csoport tagjainak műsorát követhették figyelemmel. A Kis-Balaton Táncegyüttes fellépése csak eztán következett, akik egyúttal meg is táncoltatták a népet. A rendezvény zárásaként a Boglya citerazenekar műsorát láthatták az összegyűltek.   A rendezvény alatt számos kézműves alkotásokat csodálhattak meg az érdeklődők.

 

Fotók: http://somogysamson.hu/galeriak/fotok/masodik-kapunyitogato-20141108

Hungarian Croatian English German Russian

             

Scroll to top
louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher louboutin soldes air max pas cher nike air max pas cher louboutin pas cher louboutin soldes louboutin pas cher louboutin soldes nike tn nike tn pas cher tn pas cher tiffany outlet online tiffany outlet louboutin pas cher louboutin soldes hogan outlet hogan outlet online scarpe hogan outlet tiffany outlet tiffany outlet italia hogan outlet hogan outlet online scarpe hogan outlet air jordan air jordan pas cher jordan pas cher air jordan site officiel air max pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher air max pas cher air max pas cher