A Somogysámosnért Egyesület Irodalombarátok Köre 2017. december 2-án rendezte meg a Somogysámsoni Faluházban a gyermekek körében már 3. éve nagy népszerűségnek örvendő  Mikulásváró Versmondó Versenyt óvodás, általános iskola alsó tagozatos, felső tagozatos és középiskolás kategóriában.

 

A helyi résztvevőkön kívül érkeztek a versenyre Somogyzsitfáról, Csákányból, Tapsonyból, illetve a Marcali Szakgimnázium és Szakközépiskolából. Összesen 58 óvódás, általános iskolás, valamint középiskolás örvendeztette meg a szép számú közönséget és a Mikulást téli versekkel.

A sok lelkes versenyző izgatottan várta az eredményhírdetést. Amíg a zsűri dolgozott, a felajánlóknak köszönheten a szervezők egy kis sütizésre, szörpözésre invitálták a gyerekeket.

 

 

A szép versmondások közül nehéz volt legjobbakat kiválasztani. De végül megszületetett a döntés. Minden kategória I. helyezettje az oklevél mellé értékes jutalmat is kapott (a felső tagozatos kategória 2 résztvevője  megosztott első díjban részesült).

Természetesen senki sem maradt ajándék és emléklap nélkül, hiszen a Mikulás, valamint a szervezők mindenkire gondoltak.

 

Végül egy igazi meglepetés következett, a verseny résztvevőinek sorszámaiból húzva több ajándéktárgy került kisorsolásra, melynek fődíja egy csodaszép mikulásos torta volt.

 

A szervezők megköszönik minden versmondónak, felkészítőnek, segítőnek,  az ajándékok felajánlóinak, hogy ez a lassan hagyománnyá váló rendezvény idén is megvalósulhatott.

 

 

Farkas Erzsébet

 

Hungarian Croatian English German Russian

             

Scroll to top
louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher louboutin soldes air max pas cher nike air max pas cher louboutin pas cher louboutin soldes louboutin pas cher louboutin soldes nike tn nike tn pas cher tn pas cher tiffany outlet online tiffany outlet louboutin pas cher louboutin soldes hogan outlet hogan outlet online scarpe hogan outlet tiffany outlet tiffany outlet italia hogan outlet hogan outlet online scarpe hogan outlet air jordan air jordan pas cher jordan pas cher air jordan site officiel air max pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher air max pas cher air max pas cher