Tájékoztató gyermekfelügyeletről

Tisztelt Szülők!

Ezúton szeretném tájékoztatni Önöket, hogy a 152/2020. (IV.27) kormányrendelet alapján a Somogysámsoni Bernáth Aurél ÁMK Óvodája gyermekfelügyeletet szervez az alábbiak szerint:

 

  • Az ügyeletet azon, fertőző betegségben nem szenvedő gyermekek számára biztosítjuk, akiknek szülője vagy más törvényes képviselője – munkavégzés miatt vagy más ok miatt – ezt igényli.
  • A gyermekének ügyeletet igénylő szülő büntetőjogi felelőssége teljes tudatában, írásban nyilatkozik arról, hogy a gyermek, illetve a családtagok nem szenvednek fertőző betegségben. Felhívom egyben a figyelmüket arra, hogy a nyilatkozat tartalmával kapcsolatosan az óvoda dolgozói nem tudnak felelősséget vállalni.
  • Az ügyeletet elektronikus levélben vagy telefonos értesítés útján kell jelezni az intézményvezetőnek.
  • Az  ügyeletet kiscsoportos formában szervezzük meg, csoportonként legfeljebb 5 gyermek felügyeletét tudjuk biztosítani.
  • A gyermeket az óvoda kapujában vesszük és adjuk át, csengetés után.

Továbbá kérem a tisztelt szülőket, hogy legkésőbb 2020.04.30. (csütörtök) 12.00-ig jelezzék a szándékukat, ha 2020.05.04-től igénybe kívánják venni az ügyeletet.

Elérhetőségeink:

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel: 06-70/367-7391

         06-85/420-195

 

A nyilatkozat erre a sorra kattintva letölthető!

 

 

Tisztelettel:

 

                                                                                                                                 Nagy Lászlóné

                                                                                                                Intézményvezető

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításához. Szolgáltatásaink használatával ön beleegyezik a cookiek használatába