Somogysámsonért Egyesület

 
Tisztelettel köszönti Önt a Somogysámsonért Egyesület tagsága!
 
Egyesületünk 2003-ban alakult azzal a céllal,hogy élhetőbbé tegyük lakóhelyünket. Célunk a közösségteremtés,a gyermekek részére képességfejlesztés,valamint a környezet- és természetvédelem keretében szebbé,barátságosabbá tenni környezetünket. Ápoljuk a hagyományokat, megőrizzük a régi értékeket.
A kezdeti nehézségek leküzdése után sikerült a játszóteret kivitelezni,a további tervünk,hogy  ezen a területen egy Családi Pihenőparkot alakítsunk ki.
A " Szegregáció megszüntetése" c. EFOP Esély=Marótvölgyében nevű pályázat lehetővé tette,hogy 2018-tól évente Gyermekfesztiválokat rendezzünk. A résztvevő gyerekek alapcélunknak megfelelően részesültek foglalkoztatásban.
Kérjük,ha teheti,támogassa az egyesülete céljai megvalósításában.
 
 
Harangozó Sándorné
elnök
 
Vezetőségi tagok:
Farkas  Erzsébet
Komlódi Jánosné
Harangozó Sándorné elnök
 
 
Elérhetőségeink:
Somogysámsonért Egyesület
 
8733 Somogysámson, Fő utca 98.
 
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
Telefon:06-70/363-0686
 
 
Az új vezetés 2016-tól vette át a munkát a Nagy Lászlóné vezette csapattól, Dr Dudásné Sallai Gabriella elnökségével. Az elnökség tagja lett Farkas Erzsébet és Harangozó Sándorné. A következő változás 2020.08.04.-én következett be, amikor is Dr Dudásné Sallai Gabriella lemondása után az új elnök Harangozó Sándorné, új vezetőségi tag pedig Komlódi Jánosné lett.  A mostani vezetőség baráti társaságként szeretne együtt dolgozni a csapattal.
 
 
 
EFOP-1.6.2-16-2017-00076
 
 
A Somogysámsonért Egyesület konzorciumi tagként  vesz rész az Önkormányzat által megvalósítandó ESÉLY=Marótvölgyében elnevezésű Szegregáció Megszüntetése programban. Feladatunk a gyermekek felzárkóztatásának segítése, beilleszkedésük könnyebbé tétele, élmények nyújtása, tanítás a  sport, a természetvédelem, az egészséges életmódra nevelés területén.  
E célok megvalósítására legjobb megoldásnak a Gyermekfesztiválok kerete kínálkozott. 2018-tól minden évben megszerveztük a mintegy 50 gyermeknek az ötnapos programokat. Foglalkozásvezetőink neves népművészek, pedagógusok, szociális munkások, fejlesztő pedagógusok, önkéntesek az Egyesületünkből. Minden alkalommal élményekkel gazdagon tértek haza a gyerekek. Remélve, hogy tudásuk és képességeik is gyarapodtak, szeretnénk újabbakkal gyarapítani személyiségüket.
 
Egyesületünk 2018-ban szervezte az első EFOP-os Gyermekfesztivált. Sorrendben ez a XIX, mert az 1998-ban megkezdett hagyományt folytattuk.
Íme a rendezvény képei!
 

(kattintson a képre a geléria megnyitásához)

 

Gyermekfesztivál 2018.

 

Gyermekfesztivál 2019.

 
 

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításához. Szolgáltatásaink használatával ön beleegyezik a cookiek használatába