Somogysámsoni Polgárőr Egyesület

 

 

 

A Somogysámsoni Polgárőr Egyesület elnöksége és tagsága köszönti Önt!

 

Egyesületünk 2011. szeptember 10.-én 38 alapító tag egybehangzó kijelentésével alakult meg. Az érdemi munkát 2012 februárjában kezdtük meg.

 Tagjaink önkéntesen, térítésmentesen végzik szolgálatukat a falu közrendjének védelmében. Arra törekszünk, hogy községünk lakói, az intézmények, a civil szervezeteink túl tudjanak lépni az „ oldja meg a rendőrség, azért fizetjük” nézeten és mindannyian belső késztetésnek érezzük gyermekeink, lakókörnyezetünk biztonságát, fejlődését.

 Bízunk abban, hogy a jó példa „ragadós” lesz, és minden somogysámsoni arra fog törekedni, hogy községünk ne negatívumok miatt legyen híres, vagy épp ismert; hanem fejlett infrastruktúrájáról, magas színvonalú szolgáltatásairól, biztonságos otthonairól, példás közösségi életéről, valamint kulturált, egymással törődő, barátságos lakóiról.

 Ennek érdekében dolgoznak az önként vállalt feladataik ellátása során egyesületünk tagjai, leküzdve emberi és tudásbeli korlátainkat végezzük a járőr- és figyelőszolgálatunkat.

 Célunk környezetünk, közterületeink tisztán tartása, kulturális értékeink védelme, hagyományaink ápolása, környezetünk védelme, a közösségi összetartozást erősítő rendezvények, sport események szervezése.

 Munkánk végzéséhez elengedhetetlen a falu lakosságának megértése, jó szándékú segítsége. Kitűzött céljaink megvalósításához mindenkire, mindenki segítségére szükség van.

 

Tisztelettel:

 Simon László István

 elnök

 

Kérjük támogassa a Somogysámsoni Polgárőr Egyesületet adója 1 %-nak felajánlásával:

 

Adószámunk: 18279575-1-14

 

Elnökség:

 Simon László István elnök

Horváth Attila, alelnök

  Pflanczer Barbara Eszter titkár

 
 

Felügyelő Bizottság:

  Nagy László, elnök

Béresné Molnár Márta, tag

Balázs Attila, tag 

 

 

Elérhetőségek:

Cím: 8733, Somogysámson, Fő u. 98.

Levelezési cím: 8733, Somogysámson, Fő u. 90.

Telefon: 06-30/421-49-50

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Web: http://samsonipolgarorseg.hu/

 
    

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításához. Szolgáltatásaink használatával ön beleegyezik a cookiek használatába